Elérhetőségünk:
Cím: Bélapátfalva, Bocskai 9.
Tel: +36-20-473-6621
Mail:
OTP SZÉP kártyát elfogadunk
K&H SZÉP kártyát elfogadunk
MKB SZÉP kártyát elfogadunk
Szép kártya elfogadóhely
Ingyenes wifi
ingyenes WIFI
Kövessen minket a Facebook-on

Szállásfoglalás


Amennyiben szállást szeretne foglalni, kérjen tőlünk ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon minket telefonon, illetve írjon nekünk a megadott email címre.
Minden ajánlatkérésre rövid időn belül válaszolunk.

Ajánlatkéréshez töltse ki az alábbi mezőket:
Név
Irányítószám
Település
Utca, házszám
Telefonszám
E-mail cím
Érkezés
Távozás
Felnőttek száma
Gyermekek száma (0-3 év)
Gyermekek száma (3-14 év)
Fizetési mód Készpénz Szép kártya
Felíratkozás hírlevélre igennem
Megjegyzés
(A megadott adatokat bizalmasan, a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően kezeljük!)

A szállásfoglalás szabálya:

 • Kérjen tőlünk ajánlatot a fenti űrlap kitöltésével, vagy hívjon minket telefonon, illetve írjon nekünk a megadott email címre.
 • Amennyiben ajánlatunkat megfelelőnek találja és ezt jelzi nekünk, akkor az általunk küldött visszajelzésben leírtak szerint a szállásért Ön által megfizetendő összegének 30 %-át szükséges Önnek a bankszámlánkra foglalóként átutalni. (A foglaló mértéke a szilveszteri kiemelt időszakban a foglalás végösszegének 40 %-a.)
  A foglaló elutalásával a Szállásfoglaló (Ön) és a Szállásadó (Mi) (együtt: Felek) kijelentik, hogy a foglaló jogi természetével, illetve minősítésével tisztában vannak, és tudomással bírnak arról, hogy amennyiben a Szállásadó által elfogadottként visszaigazolt foglalás teljesítése a Szállásadó érdekkörébe tartozó okból marad el (pl. az általunk elfogadott foglalása ellenére nem tudunk Önnek szobát biztosítani), akkor a Szállásadó a Szállásfoglaló által megfizetett foglaló kétszeres összegét köteles Szállásfoglaló részére megfizetni. Ha a fogalalás teljesítése a Szállásfoglaló érdekkörében felmerült okból marad el (pl. a fogalás Ön által lemondásra kerül), a Szállásfoglaló a foglaló összegét elveszíti.
  A Szállásfoglalónak visszajár a foglaló összege, ha a foglalás teljesítése olyan okból hiúsul meg, amelyért egyik Fél sem felelős, vagy mindannyian felelősek.
  A foglalóval tehát Ön és a Szállásadó azt jelzik, hogy a szándékuk komoly, és egyben tudomásul veszik azt, hogy amennyiben a szerződést nem teljesítik, a foglaló összegét elveszíthetik vagy annak kétszeresét kell megfizetni.
 • A foglalás kizárólag a fent írt folyamatot követően a foglaló bankszámlánkon történő megjelenését követően válik érvényessé, azaz a foglaló megérkezésének kézhezvételétől tudjuk a foglalást biztosítani.
 • A foglalóként megfizetett összeg beszámít a szállásfoglalás végösszegébe.
 • A megfizetett foglalón felül fennmaradó összeget Önnek érkezéskor kell előre egy összegben kiegyenlíteni készpénzben vagy SZÉP kártyával. (Az IFA-t csak készpénzben tudja kiegyenlíteni)
 • A szobákat érkezés napján 14.00 órától lehet elfoglalni, távozás napján pedig 10.00 óráig kell elhagyni. Ettől eltérni foglaltságunk függvényében előzetes egyeztetés után lehetséges.

A szállásfoglalás lemondásának szabálya:

 • A szállásfoglalás lemondási szándékát kérjük haladéktalanul jelezze.
 • Tájékoztatjuk, hogy a szállásfoglalás lemondása esetén a foglalóként megfizetett összeg a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:185. § megfelelően főszabály szerint nem jár vissza, azaz nem kerül visszatérítésre a Szállásfoglaló részére.
Tök-Ász Vendégház Bélapátfalva

Vendégszobák, szállás elérhetö áron!

Minden jog fenntartva (Copyright) 2011-2021 Tök-Ász Vendégház Bélapátfalva

Kert - Kerti tó Webáruház

Címkék: vendégház, vendégszoba, szállás, szálláshely, bélapátfalvi szállás, szoba kiadó, zimmer frei, szabad szoba, szállásfoglalás, szobafoglalás, vendégszobák, Bélapátfalva, falusi magánszállás, Bükk, Bélkö, falusi turizmus, hotel, panzió, szállás Szilvásvárad mellett, kiadó szállások